Back to top

Tule meille töihin

Haemme sosiaaliohjaajaa Stoppari Haminaan. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä nuorten parissa.

A-klinikka Oy:n Stopparit ovat päihdehoitoon ja nuorisopsykiatriseen osaamiseen erikoistuneita lastensuojelulaitoksia. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareissa tukenasi on vahva, moniammatillinen tiimi. Työskentelyssä keskeistä on nuorta arvostava ja kunnioittava asenne sekä aito läsnäolo.

Haemme nyt Stoppari Haminaan

sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy mm. nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla ja saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan AMK-tutkintoa (sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tms.) ja tahtoa työskennellä haastavastikin oireilevien nuorten kanssa.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen tehtävään sekä kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mika Hallberg puhelimitse 045 657 9012 tai sähköpostitse [email protected].

Lähetä hakemuksesi (CV ja hakukirje) otsikolla ”Sosiaaliohjaaja, Stoppari” viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen [email protected].

Tutustu Stoppareihin

Stoppareissa nuori ei jää pulaan
Artikkeli 4.12.2020 – a-klinikka.fi

"Minusta ei tullutkaan palomiestä, halusin töihin lastensuojeluun"
Artikkeli 1.9.2020 – a-klinikka.fi